Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.

NOTÍCIES

Gala Estrelles | 08/10/2018
Els guanyadors de futbol sala de les darreres 6 Gales de les Estrelles del Futbol Català
Marc Tolrà i Berta Velasco van ser distingits com a 'Millor jugador i jugadora catalans de futbol sala' en l’última edició.

Comença el compte enrere per a la 7a Gala de les Estrelles, que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm el proper dimarts 16 d’octubre. Repassem els guanyadors dels guardons a 'Millor jugador i jugadora de futbol sala' des de la primera edició. Els primers en recollir aquesta distinció van ser Jordi Torras i Clàudia Pons. En la segona edició, Jordi Torras va tornar a emportar-se el guardó, mentre que la millor jugadora va ser Anna Costa. L’any següent, el 2013, van pujar a l’escenari Daniel Salgado i Berta Velasco.

Berta Velasco, premiada com a millor jugadora catalana a la 6a Gala de les Estrelles

En la quarta edició de la Gala, els futbolistes premiats van ser Daniel Salgado, de nou, i Nerea Vilalta. Un any després, Adolfo Fernández va ser distingit com a millor jugador català, i Berta Velasco va ser reconeguda com a millor jugadora. En l'última edició, els guardonats van ser Marc Tolrà i de nou Berta Velasco.

Marc Tolrà, guardonat com a millor jugador català a la 6a Gala de les Estrelles

Així doncs, Berta Velasco ha estat l'única futbolista que guanyat el trofeu en tres ocasions (3a, 5a i 6a edició). Per la seva part, en dues ocasions han estat premiats Jordi Torras (1a i 2a edició), i Daniel Salgado (3a i 4a edició).

Adolfo Fernández, guardonat com a millor jugador a la 5a Gala de les EstrellesBerta Velasco, premiada com a millor jugadora a la 5a Gala de les EstrellesDaniel Salgado, distingit com a millor jugador català de la 4a Gala de les EstrellesNerea Vilalta, guardonada com a millor jugadora catalana a la 4a Gala de les Estrelles

Daniel Salgado, premiat com a millor jugador català de la 3a Gala de les EstrellesJordi Torras, premiat com a millor jugador català de la 2a Gala de les Estrelles

Anna Costa, premiada com a millor jugadora catalana de la 2a Gala de les Estrelles

Jordi Torras, guardonat com a millor jugador català de la 1a Gala de les Estrelles

Clàudia Pons, guardonada com a millor jugadora catalana de la 1a Gala de les Estrelles