Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.

NOTÍCIES

Gala Estrelles | 03/10/2018
Els guanyadors de les últimes 6 Gales de les Estrelles del Futbol Català
Els blaugrana Sergio Roberto i Alèxia Putellas van ser guardonats com a millor jugador i jugadora catalans en l’última edició, celebrada el novembre de 2017.

Quan queda poc més d’una setmana perquè arribi la 7a Gala de les Estrelles del Futbol Català a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, repassem els guanyadors dels premis a millor jugador i jugadora des de la primera edició. Els primers en recollir aquesta distinció van ser Xavi Hernández, del Barça, i Marta Torrejón, de l’Espanyol. En la segona edició, els grans protagonistes van ser Sergi Roberto, del Barça, i Sandra Vilanova, de l’Espanyol. L’any següent, el 2013, van pujar a l’escenari per rebre els guardons Sergio García, de l’Espanyol, i Marta Corredera, del Barça.

Alèxia Putellas, premiada com a millor jugadora catalana a la 6a Gala de les Estrelles

En la quarta edició de la gala, els futbolistes premiats van ser Gerard Piqué i Alèxia Putellas, ambdós del Barça. Un any després, el blaugrana Piqué va tornar a endur-se el guardó a millor jugador, mentre que Vicky Losada, de l'Arsenal Ladies, va ser reconeguda com a millor jugadora. En l’última edició, Sergi Roberto, del Barça, va ser distingit com a millor jugador català, i Alèxia Putellas, també blaugrana, va ser reconeguda com a millor jugadora.

Sergi Roberto, guardonat com a millor jugador català a la 6a Gala de les Estrelles

Així doncs, els tres únics futbolistes que han aconseguit conquerir el guardó en dues ocasions han estat Gerard Piqué (4a i 5a edició), Sergi Roberto (2a i 6a edició), i Alèxia Putellas (4a i 6a edició).

Gerard Piqué, guardonat com a millor jugador a la 5a Gala de les EstrellesVicky Losada, premiada com a millor jugadora a la 5a Gala de les EstrellesGerard Piqué, distingit com a millor jugador català de la 4a Gala de les Estrelles

Alèxia Putellas, guardonada com a millor jugadora catalana a la 4a Gala de les Estrelles

Sergio García, premiat com a millor jugador català de la 3a Gala de les Estrelles

Vicky Losada, distingida com a millor jugadora catalana de la 3a Gala de les Estrelles

Sergio Busquets, premiat com a millor jugador català de la 2a Gala de les EstrellesSandra Vilanova, premiada com a millor jugadora catalana de la 2a Gala de les EstrellesXavi Hernández, guardonat com a millor jugador català de la 1a Gala de les EstrellesMarta Torrejón, guardonada com a millor jugadora catalana de la 1a Gala de les Estrelles