Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.

NOTÍCIES

Gala Estrelles | 21/12/2021
L'impacte mediàtic de la 9a Gala de les Estrelles
Més de 300.000 visualitzacions de la retransmissió de l'acte en directe, a TV3 i Esport 3.

Una cinquantena de periodistes, de 30 mitjans de comunicació, han cobert la Gala de les Estrelles del Futbol Català, celebrada ahir a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. L’esdeveniment ha tingut un gran ressò mediàtic, amb més d’un centenar d’impactes als mitjans de comunicació. Notícies, vídeos i missatges inunden els principals diaris esportius i generalistes, emissores de ràdio, canals de televisió i premsa digital.

En aquest sentit, destaca la presència com a tema principal de la portada d'aquest dimarts de L'Esportiu, amb el titular 'Or de País'. També dediquen pàgines del paper a la Gala de les Estrelles rotatius com el Diari Sport o La Vanguardia, entre d'altres.

Més de 300.000 visualitzacions per televisió

A més, la Gala de les Estrelles va tenir un total de 304.000 visualitzacions per televisió. Fins a 268.000 espectadors van poder seguir l'inici de l'acte en directe per TV3, amb una quota de pantalla del 16,6%. Al mateix temps, Esport 3 va registrar 5.000 espectadors, amb una audiència acumulada del programa de 36.000 espectadors.

Èxit a xarxes socials

A Twitter, durant les darreres 24 hores, s’han enregistrat més de 100.000 impressions gràcies a la 9a Gala de les Estrelles, amb nombroses mencions dels assistents al perfil oficial de l’FCF, així com retuits i m’agrades. A altres xarxes socials com Instagram o Facebook també ha succeït el mateix. L'etiqueta #GalaEstrelles va ser una de les més utilitzades durant el dia a Catalunya.

Tot seguit, podeu repassar les principals publicacions dels mitjans de comunicació i personalitats assistents sobre la 9a Gala de les Estrelles.